Kaymakam talimat verdi parklar pırıl pırıl oldu

Kaymakam talimat verdi parklar pırıl pırıl oldu

İçişleri Bakanlığı tarafından Şırnak’ın Cizre İlçe Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu’nun talimatları ile ilçede bulunan 10 parkta hem onarım hem de temizlik kampanyası başlatıldı

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu’nun talimatlarının ardından ilk olarak belediye temizlik ekipleri parklardaki çöpleri topladı. Daha sonra süpürge ve su tankeriyle birlikte parkların tamamı temizlendi. Vatandaşların ailece oturup dinlendiği ve spor yaptığı alanlar olan parklarda temizlik çalışmalarının aralıksız devam edeceğini söyleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sinanoğlu, parklarda kırılan çocuk oyun alanları, kamelyalar ve oturma banklarının tekrardan onarılıp vatandaşların hizmetine sunacağını ifade etti.

ŞIRNAK/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN