Barış Yalman, Türkiye üçüncüsü oldu

Barış Yalman, Türkiye üçüncüsü oldu

Sivas’ta düzenlenen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Doğu Müsabakaları’nda Barış Yalman, kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu

Sivas Kongresi’nin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında; Sivas Valiliği, Türkiye Taekwondo Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sivas’ta düzenlenen “Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Doğu Müsabakaları” sona erdi. Cumhuriyet Üniversitesi Taha Akgül Spor Salonunda yapılan turnuvaya, Türkiye genelinden bin 500 lisanslı sporcu katıldı. Birbirinden çekişmeli müsabakaların yapıldığı şampiyonada sporcular dereceye girebilmek için rakipleriyle kıyasıya mücadele etti.Müsabakalara Sivas’ı temsilen katılan Sivas Belediyespor Taekwondo Antrenörü Servet Duman nezaretindeki Barış Yalman, kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Bronz madalya kazanan Yalman, kariyerine yeni bir derece daha eklemeyi başardı.

SİVAS/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN