Boccia antrenmanları devam ediyor

Boccia antrenmanları devam ediyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Boccia İl Temsilciliği tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan yaz okulu sportif faaliyetleri hızla sürüyor

Bu kapsamda Bedensel Engelliler Boccia antrenmanları Taha Akgül Spor Salonunda antrenör Şefika Şeker Kaygusuz yönetiminde devam ediyor.Ümit ve genç sporcuların katıldığı antrenmanda, sporcuların performansları antrenör Kaygusuz’dan tam not aldı.Boccia antrenörü Şefika Şeker Kaygusuz ise, antrenmanlar hakkında bilgi vererek, aralıksız çalıştıklarını söyledi. Kaygusuz, “Boccia antrenmanlarımız yoğun tempoda sürüyor. Sporcuları iyi bir şekilde müsabakalara hazırlıyoruz. Şuanda yaz okulumuz var. Eylül’e kadar yaz okulumuz sürecek. Ardından da sezon açılacak ve şampiyonlara gideceğiz. Sporcuların performansları beni umutlandırıyor. İnşallah yeni sezonda Sivas’a birçok derece kazandıracağız” ifadesini kullandı.

SİVAS/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN