“Çanakkale Zaferi” sergisi

“Çanakkale Zaferi” sergisi

Sivas’ta Çanakkale Zaferinin 104’üncü yıl dönümü dolayısı ile Reşat Şemsettin Sirer ilkokulunda "Çanakkale Zaferi" konulu fotoğraf ve objeler sergisi açıldı

Sergide Çanakkale zaferinde çekilmiş 104 fotoğraf ve o döneme ait 104 obje sergilendi. Serginin açılışına AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Başçıl ve çok sayıda öğrenci katıldı.Açılış sonrası konuşma yapan okul müdürü Tevfik Aydemir,” Çanakkale zaferinin 104’üncü yıl dönümünde 104 fotoğrafla ve geçmişte kullanılan objelerle beraber bir sergi düzenlemek istedik. Çünkü gelecek kuşaklara bu vatanın bu günlere nasıl geldiğini aktarmamız gerekiyor. Dolayısıyla bu sorumluluk neticesinde öğretmen arkadaşlarımız ve biz bunu bir görev saydık. Burada da bu görevimizi yerine getirmek için sergimizi açtık “ dedi.

SİVAS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN