Tartıştığı kayınpederini öldürdü

Tartıştığı kayınpederini öldürdü

Ordu’nun Mesudiye ilçesinde yaşayan şahıs, konuşmak için otomobiline aldığı kayınpederini Sivas’ın Koyulhisar ilçesine bağlı Yalnıztepe köyü yakınlarında tüfekle vurarak öldürdü

Olay, Sivas’ın Koyulhisar ilçesine bağlı Yalnıztepe köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ordu’nun Mesudiye ilçesinde yaşayan Özkan Ö., aralarında husumet bulunan kayınpederi Yılmaz Damar’ı (47) konuşmak için otomobile alarak Sivas’ın Koyulhisar ilçesine bağlı Yalnıztepe köyü yakınlarına getirdi. Burada damat ile kayınpeder arasında tartışma çıktı. Damat, yanındaki tüfekle kayınpederini vurarak öldürdü. Kayınpederinin cesedini boş araziye atan Özkan Ö., daha sonra yaşadığı Mesudiye ilçesine döndü. Yılmaz Damar’ın eve dönmemesi üzerine aramaya başlayan yakınları, durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Aramalar sırasında damat Özkan Ö. kayınpederini öldürdüğünü itiraf ederek cesedin yerini gösterdi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Damar’ın cenazesi Koyulhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, damat ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

SİVAS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN