Ulaş’ta bin 234 öğrenciye ücretsiz kitaplarını teslim edildi

Ulaş’ta bin 234 öğrenciye ücretsiz kitaplarını teslim edildi

Sivas’ın Ulaş ilçesinde yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bin 234 öğrenciye ücretsiz ders kitabı dağıtıldı

Ulaş İlkokulunda düzenlenen kitap dağıtım töreninde Mücahit Gül yaptığı konuşmada, ilçede eğitim gören tüm öğrencilere, ders kitaplarının yanı sıra çalışma kitapları dağıtımını gerçekleştirdiklerini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile ilçe merkezindeki Ulaş İlkokulu, Vali Lütfi Tuncel, Cumhuriyet ve Ulaş İmam Hatip Orta Okullarını gezerek öğrencilere kitap dağıttı.Gül, Ulaş’ta var olan eğitim kalitesini daha da arttırmak için çaba gösterileceğini Ortaokullarda geçen yıl olduğu gibi bu yılda LGS sınavlarına aralıksız çalışmaların ve desteklerin devam edeceğini ifade ederek velilerin de çalışmalara destek olmasını istedi. Törene, Okul müdürleri,Müdür yardımcıları, öğretmenler ve veliler katıldı.

SİVAS/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN