Vali sporcuları altınla ödüllendirdi

Vali sporcuları altınla ödüllendirdi

Sivas Valisi Salih Ayhan, ‘Muay Thai Çocuklar ve Gençler Dünya Şampiyonası’nda derece yapan Sivaslı sporcular Furkan Alıcı ve Ertuğrul Gazi Şahin’i altınla ödüllendirdi

Antalya’da 27 Eylül-7 Ekim’de 62 ülke ve bin sporcunun katıldığı ‘Muay Thai Çocuklar ve Gençler Dünya Şampiyonası’nda; +71 kiloda dünya şampiyonu olan Furkan Alıcı ile 67 kiloda 2. olan Ertuğrul Gazi Şahin, Vali Salih Ayhan’ı ziyaret etti.Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ayhan Bayhan, Muay Thai İl Temsilcisi Süha Tan ve antrenör Ekrem Arıs nezaretinde Vali Ayhan’ı ziyaret eden sporcular, yapılan müsabaka hakkında Ayhan’a bilgiler verdi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Salih Ayhan ise, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, Sivaslıları gururlandırdıklarını söyledi. Ayhan, sporcuları altın ile ödüllendirdi.

SİVAS/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN