Sobadaki ateşten çıktı, tüm evlere yayıldı

Son dakika haberi... Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Gölyayla köyünde tek katlı evde, sobadaki ateşten çıktığı tahmin edilen yangın bitişiğindeki 7 eve sıçradı. Yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek devam ediyor.

İkizdere ilçesine bağlı Gölyayla köyünde, öğle saatlerinde tek katlı evde, sobadaki ateşten kaynaklı olduğu tahmin edilen yangın çıktı.

rizede-koyde-yangin-8-ev-alev-aldi-ekipler-mudahale-ediyor-6735-dhaphoto1.jpg

ALEVLER 7 EVE SIÇRADI

Alevler rüzgarın da etkisiyle 7 eve daha sıçradı. Köydeki vatandaşlar evlerinden çıkarken, ihbar üzerine bölgeye Rize ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

rizede-koyde-yangin-8-ev-alev-aldi-ekipler-mudahale-ediyor-6735-dhaphoto3.jpg

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, alevlerin köydeki diğer 15 eve sıçramaması için de yoğun çaba gösteriliyor.

rizede-koyde-yangin-8-ev-alev-aldi-ekipler-mudahale-ediyor-6735-dhaphoto4.jpg

KAYMAKAM: SOBADAKİ ATEŞTEN ÇIKTI

İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı, şu ana kadar 5 evin yandığını belirterek, "Yangına müdahale ediyoruz ancak rüzgarın etkisiyle büyüyerek devam ediyor. Çevredeki evlere sıçramasından endişe ediyoruz, ekiplerimiz yangını söndürmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyor." dedi.

screenshot-5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN