14 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 92 gözaltı

14 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 92 gözaltı

Son dakika haberi... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul merkezli 14 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu başlattı. Soruşturmada 92 kişi hakkında gözaltına kararı bulunduğu öğrenildi. Operasyonda şüphelilerden 72'sini gözaltına aldı.

Son dakika haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü suçlar bürosu tarafından yürütülen soruşturma İstanbul merkezli 14 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu başlatıldı. Soruşturmada 92 kişi hakkında gözaltına kararı bulunduğu öğrenildi.

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul merkezli 14 ilde düzenledikleri eş zamanlı operasyonda şüphelilerden 72'sini gözaltına aldı.

477 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

Suç örgütüyle irtibatlı şekilde kaçak yollarla yurda giren Afganistan, Pakistan, Bangladeş, Irak ve Suriye uyruklu 1477 düzensiz göçmen de yakalandı.

Zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, firari 22 kişinin yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

Soruşturma kapsamında düzenlenen ara operasyonlarda ise gözaltına alınan 13 şüphelinin tutuklandığı, 8 tekneye de el konulduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN