Son dakika! ABD'den Ankara'ya kritik ziyaret! Jeffrey ile Craft Türkiye'ye geliyor

Son dakika! ABD'den Ankara'ya kritik ziyaret! Jeffrey ile Craft Türkiye'ye geliyor

Son dakika haberi... ABD'nin BM temsilcisi Kelly Craft ile Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey Türkiye'ye geliyor. Kritik ziyaret, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya lideri Putin'in Moskova'daki görüşmesinden hemen önce gerçekleşecek.

ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Kelly Craft ile Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey Türkiye'ye gelecek. Kritik ziyaret, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya lideri Putin'in Moskova'daki görüşmesinden hemen önce gerçekleşecek.

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, bu gece gelecek olan Craft ve Jeffrey, Ankara'daki temasları sırasında Türk yetkililerle Suriye konulu görüşmeler yapacak.

İDLİB KRİZİ GÜNDEMDE

Amerikalı heyetin Türkiye'de bulundukları sürede ayrıca BM ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelmesi bekleniyor. Bu görüşmelerde Suriye'de rejim saldırıları nedeniyle ortaya çıkan insani krizin ele alınması planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN