Son dakika! AFAD'dan Elazığ depremi açıklaması

Son dakika! AFAD'dan Elazığ depremi açıklaması

Son dakika haberi... Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8'lik depreme ilişkin açıklamalarda bulunan AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, ekiplerin saha taramasına başladığını kaydetti. Güllüoğlu, "Yıkım var mı, enkaz altında kimse var mı, bunun araştırmasını yapıyorlar" dedi.

AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 20.55'te meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremin ardından açıklamalarda bulundu.

 

Güllüoğlu, deprem bölgesiyle iletişimde bir sorun bulunmadığını ifade ederek, "Şu an için ekiplerimiz de bölgedeki belediye başkanlarımızla, valilerimizle, iletişimimiz devam ediyor. Ekiplerimiz saha taramasına başladılar. Yıkım var mı, enkaz altında kimse var mı, bunun araştırmasını yapıyorlar." diye konuştu.

Depremin geniş bir coğrafyada hissedildiğini belirten Güllüoğlu, "Sivrice ve civarındaki ilçelerde hissedildi. Şu an çalışmalarımız devam ediyor. Biz de yakından takip ediyoruz." ifadesini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN