Son dakika! Altın fiyatları yeniden yükselişe geçti

Son dakika! Altın fiyatları yeniden yükselişe geçti

Son dakika haberi... Altın fiyatları yeniden yükselişe geçti, geçen haftanın son işlem günü 461 liradan kapatan 24 ayar külçe altının gramı yükseldi. Gram altın 472, 7 lira seviyesinden işlem görüyor.

Geçen haftanın son işlem gününde 461 liradan haftayı tamamlayan 24 ayar külçe altının gramı yeni haftaya yükselişle başladı.

Güne 470,8 lira seviyesinden başlayan gram altın 472,7 liradan işlem görüyor.

Bu arada ons altın, yükseliş eğilimini Asya piyasaları ile bugüne de taşıyarak 1.990 doların üzerine çıktı ve geçen haftaki kayıplarının önemli bir kısmını telafi etti.

ALTINDA SON DURUM NE?

Gram altın, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 11.20 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 1,1 üzerinde 476,4 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 783 lira, Cumhuriyet altını da 3.196 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 1,1 artışla 2.007 dolar seviyesinde bulunuyor.

Analistler, ABD ve Çin arasındaki gerilim, Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ve ABD'de görüşülen teşvik paketine ilişkin belirsizliğin altının ons fiyatını desteklediğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN