Son dakika! Ankara için kuvvetli sağanak uyarısı... Kuzey ilçelerine dikkat

Son dakika! Ankara için kuvvetli sağanak uyarısı... Kuzey ilçelerine dikkat

Son dakika haberi... İstanbul'un ardından Ankara için de kuvvetli yağış uyarısı yapıldı, buna göre bugün öğleden sonra kentin kuzey ilçelerinde gök gürültülü sağanak etkili olacak.

Ankara'nın kuzey ilçeleri için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı.

Valilik'ten yapılan açıklamada, bugün öğleden sonra kentin kuzey ilçelerinde gök gürültülü sağanağın etkili olacağı belirtildi.

Sağanak etkisiyle oluşacak ani sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Ayrıca başkent genelinde öğle saatlerinden itibaren rüzgarın kuvvetli lodos ve yer yer fırtına şeklinde esmesinin beklendiği kaydedildi.

İSTANBUL İÇİN 'SARI KODLU' UYARI

Meteoroloji, İstanbul'un Avrupa Yakası için 'sarı kod'lu uyarı geçmişti.

MGM'den yapılan uyarıya göre, 11.00-12.30 saatleri arasında İstanbul'un Avrupa Yakası'nın batısında (Silivri, Büyükçekmece, Çatalca, Arnavutköy çevreleri) beklenen gök gürültülü sağanak geçişlerinin yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor.

Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN