Son dakika! Benzine 15 kuruş zam

Son dakika! Benzine 15 kuruş zam

Son dakika haberi... Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye'de sosyal hayat minimum seviyeye çekilirken, her gün peş peşe benzin fiyatları ile ilgili ya indirim ya da zam haberleri geliyor. Son olarak bu kez benzine zam yapıldı, benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 15 kuruş zam geldi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye'de sosyal hayat minimum seviyeye çekilirken, her gün peş peşe benzin fiyatları ile ilgili ya indirim ya da zam haberleri geliyor.

Son olarak bu kez benzine zam yapıldı, benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 15 kuruş zam geldi.

3 İLDE POMPA FİYATLARI

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan alınan bilgiye göre, söz konusu artış pompa fiyatlarına bu gece yarısından itibaren yansıyacak.

Başkent Ankara'da ortalama 5,26 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,41 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 5,17 liradan 5,32 liraya, İzmir'de 5,28 liradan 5,43 liraya yükselecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN