Son dakika! Beşiktaş'ta beton mikseri apartmana çarptı

Son dakika! Beşiktaş'ta beton mikseri apartmana çarptı

Beşiktaş'ta kontrolden çıkan beton mikseri, bir apartmanın duvarına çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, mahalledeki vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Edinilen bilgilere göre olay, Dikilitaş Mahallesi Yeni Gelin Zerde Sokak'ta 16.00 sıralarında meydana geldi. Bir inşaattan çıkan BML 414 plakalı beton mikserinin sürücüsü, aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti.

ASILI KALDI

Kontrolden çıkan beton mikseri, sokakta bulunan 6 katlı binanın girişine çarparak askıda kaldı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken binada oturan vatandaşlar çarpmanın etkisiyle büyük panik yaşadı.

aw294694-01.jpg

'SANKİ APARTMAN YIKILIYOR SANDIK'

Panikle kendilerini dışarı atan vatandaşlar, "Ses geldi korktuk dışarı çıktık. Sanki apartman yıkılıyor deprem oldu sandık. Çok kötü bir sesti. Burada inşaat oluyor oradaki makinelerde bir şey olduğunu sandım. Balkondan çıktım baktım balkon girmiş eve" ifadelerini kullandı.

aw294694-03.jpg

Bina boşluğunda askıda kalan beton mikserinin vinç yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN