Son dakika! Bir kara haber Adana'dan: Su kuyusuna düşen 4 kişi öldü

Son dakika! Bir kara haber Adana'dan: Su kuyusuna düşen 4 kişi öldü

Son dakika haberi... Hakkari ve Ankara'daki trafik kazalarının ardından bir acı haber de Adana'dan geldi. Çukurova ilçesinde su kuyusu açmak isteyen aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. Adana Valisi Süleyman Elban, su kuyusuna düşen kişi ile onu kurtarmak isteyen 3 kişinin öldüğünü söyledi. 4 kişinin, suya ulaşmak isterken bölgedeki metan gazından etkilendiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Hakkari ve Ankara'daki kazaların ardından bir acı haber de Adana'dan geldi. Adana Valisi Süleyman Elban, Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, su kuyusuna düşen bir kişi ile onu kurtarmak isteyen 3 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Bozcalar Mahallesi'nde, su kuyusu açmak için kazı yapan Haluk Karahan'a yardım etmek amacıyla oğlu Ömer Karahan, karısı Havva Karahan ve kardeşi Sefa Karahan gitti.

Su kuyusundan 4 kişinin çıkamadığını gören çevredekiler durumu jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Ekipler, hayatlarını kaybeden 4 kişiyi su kuyusundan çıkarmak için çalışma başlattı.

METAN GAZI ŞÜPHESİ!

Vali Süleyman Elban, su kuyusunda 4 kişinin yaşamını yitirdiğini belirterek, "Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, su kuyusuna düşen bir kişi ile onu kurtarmak isteyen 3 kişi hayatını kaybetti." dedi.

Aynı aileden 4 kişinin, suya ulaşmak isterken bölgedeki metan gazından etkilendiği şüphesi üzerinde duruluyor.

TOKAT'TA DA İKİ ÇOCUK BOĞULDU

Tokat'ın Erbaa ilçesine bağlı İverönü köyünde sulama göletine giren Hüseyin Gazi Kökçü (16) ile Fatih Kırık (16) bir süre sonra suda kayboldu.

Yanlarında bulunan bir çocuk köylülere haber verdi. Vatandaşlar ise durumu jandarma ve AFAD ekiplerine haber verdi.

Tokat AFAD su altı ekiplerinin 10 dakikalık çalışması sonucu 2 çocuğun cesedi göletten çıkarıldı.

NE OLMUŞTU?

Hakkari'de 6 kişinin hayatını kaybettiği feci kaza Türkiye'yi yasa boğmuş, bir acı haber de Ankara'dan gelmişti.

Gölbaşı ilçesinde içinde gurbetçi ailenin bulunduğu Almanya plakalı otomobil, Konya-Ankara kara yolunun 185. kilometresinde, emniyet şeridinde park halindeki TIR'a arkadan çarpmıştı.

Kazada otomobildeki 5 kişi olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde de piknik yapmak için Göllerbaşı bölgesine giden, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin de bulunduğu araç uçuruma yuvarlanmıştı.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova ilçesinde uçuruma yuvarlanan araçtaki 6 kişinin hayatını kaybettiğini, bir kişinin yaralandığını açıklamıştı.

NEHİR MANZARASINI SEYREDERKEN DÜŞÜP BOĞULDU

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN