Son dakika! Ceren Damar cinayeti davasının duruşması 21 Şubat'a ertelendi

Son dakika! Ceren Damar cinayeti davasının duruşması 21 Şubat'a ertelendi

Son dakika haberi... Ankara'da Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel’in katil zanlısı öğrencisi Hasan İsmail Hikmet'in ağırlaştırılmış müebbet ve 8 yıla kadar hapsi talep edildi. Davanın duruşması 21 Şubat'a ertelendi.

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'in katil zanlısı öğrencisi Hasan İsmail Hikmet'in, "canavarca hisle veya eziyet çektirerek, kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "ruhsatsız tabanca bulundurmak" ve "silahla tehdit" suçlarından da 8 yıla kadar hapsi talep edilmişti.

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'in üniversitedeki odasında 2 Ocak'ta öldürülmesine ilişkin davanın üçüncü duruşması bugün yapıldı.

Mahkeme, Ceren Damar Şenel'in katil zanlısı için kararını bir sonraki duruşmaya bıraktı.

AJANSLAR

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN