Son dakika deprem haberleri 2020 | Kandilli Rasathanesi deprem

Son dakika deprem haberleri 2020 | Kandilli Rasathanesi deprem

Türkiye'de son aylarda yaşanan peş peşe depremler, insanları tedirgin ediyor. Vatandaşlar, son dakika deprem haberleri için internette araştırma yapıyor. Peki, son depremler nasıl öğrenilir? 2020 Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz...

Kuzey Anadolu Fay Hattı ve Doğu Anadolu Fay Hattı üzerinde yer alan Türkiye'de hemen her gün deprem meyana geliyor. Çoğunluğu hissedilemeyecek kadar küçük şiddetli olan depremler de vatandaşlarda korku ve endişeye sevk ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, son dakika depremleri kamuoyuyla paylaşıyor. Vatandaşlar, "nerede deprem oldu" ve "son dakika deprem" konularını arama motorlarında aratıyor.

Ülkemizde son olarak özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerinde çok sayıda ufak depremler meydana geldi. İşte Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi…

NEREDE DEPREM OLDU?

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

KANDİLLİ SON DAKİKA DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN