Son dakika! Elazığ'ın Gezin beldesinde 6 katlı bina çöktü, enkazdan bir kişi çıkarıldı

Son dakika! Elazığ'ın Gezin beldesinde 6 katlı bina çöktü, enkazdan bir kişi çıkarıldı

Son dakika haberi... Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Gezin beldesinde 6 katlı bina çöktü, enkaz altında kalan 3 kişiden biri kurtarıldı. Şu ana kadar Gezin ve Merkez'de enkaz altında kalan kişilerden 4'ü sağ çıkarıldı.

Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Gezin beldesinde 6 katlı bina çöktü, enkaz altında kalan 3 kişiden biri kurtarıldı. AFAD'dan da "Biri Elazığ merkezde biri Maden ilçesine bağlı Gezin'de olmak üzere iki kişi daha enkaz altından kurtarıldı" açıklaması yapıldı.

20-01/25/50.jpg

AFAD'ın twitter hesabından, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada "Elazığ'da görev yapan arama kurtarma ekiplerimiz az önce biri Gezin'de, biri de merkezde olmak üzere, iki kişiyi daha enkaz altından sağ olarak kurtarmıştır" ifadelerine yer verildi. 

20-01/25/basliksiz-1-1579931835.jpg

GEZİN'DE HAMİLE KADIN KURTARILDI

Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Gezin köyünde enkaz altından 12 saat sonra bir kişi çıkarıldı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde, AFAD ve UMKE başta olmak üzere ekiplerin Maden ilçesine bağlı Gezin köyünde çöken binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Ekipler tarafından 12 saat sonra enkazdan bir kişi canlı çıkarıldı. Yaralı, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Enkazdan çıkarılan kişinin hamile bir kadın olduğu öğrenildi.

MERKEZ'DE BİR KADIN SAĞ ÇIKARILDI
 
Elazığ'da çöken binanın enkazdan yaralı çıkarılan kadın hastaneye kaldırıldı.

Merkez Mustafa Paşa Mahallesi'ndeki çöken bir binada AFAD ve UMKE başta olmak üzere ekiplerin yaptığı çalışmalarda, Gülsüm İ. enkazdan yaralı kurtarıldı.

Gülsüm İ, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Elazığ Fethi Sekin Sekin Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

13 SAAT SONRA GÜZEL HABER

Elazığ Merkez Mustafa Paşa Mahallesi'nde enkaz altından 13 saat sonra bir kişi sağ çıkarıldı.

Mustafa Paşa Mahallesi'ndeki çöken binada, AFAD ve UMKE başta olmak üzere ekiplerin yürüttüğü arama kurtarma çalışmalarında, bir kadın daha yaralı çıkarıldı.

Yaralı kadın, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN