Son dakika! Galatasaray'da Yusuf Günay'ın koronavirüs testi de pozitif çıktı

Son dakika! Galatasaray'da Yusuf Günay'ın koronavirüs testi de pozitif çıktı

Son dakika haberi... Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın da koronavirüs testi pozitif çıktı. Daha önce Teknik Direktör Fatih Terim ile İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın test sonuçları pozitif çıkmıştı.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

"MAALESEF POZİTİF ÇIKTI, GENEL DURUMUM İYİ"

Günay, Twitter hesabından "Covid-19 testim maalesef pozitif çıktı. Genel durumum iyi, tedavime devam ediliyor. İyi dileklerini ileten tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum." paylaşımını yaptı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada da "Tedbir amaçlı olarak hastanede tedavi altına alınan başkan yardımcımız Sayın Yusuf Günay'ın Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Tedavisine devam edilen başkan yardımcımız Yusuf Günay'a ve ailesine geçmiş olsun diyor, kendisinden bir an önce güzel haberler almayı ümit ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'TAN 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI

Fenerbahçe Kulübü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay için 'geçmiş olsun' mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulübün Twitter hesabında yer alan mesajda "Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'a ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; yapılacak tedavilerin ardından Yusuf Günay'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor, kendisinden iyi haberler almayı temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Kulübü de 'geçmiş olsun' mesajı yayımladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda "Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın Kovid-19 testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ettiğimiz Yusuf Günay ile Galatasaray Spor Kulübü camiasına 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyoruz." denildi.

NE OLMUŞTU?

Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak ve Teknik Direktör Fatih Terim'in de yeni tip koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı.

TÜRKİYE'DE SON DURUM NE?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsü nedeniyle ölenlerin sayısının 75'e, vaka sayısının da 3 bin 629'a yükseldiğini açıkladı.

Koca, Twitter hesabından vaka ve ölüm sayısına ilişkin son bilgileri paylaştı. Bugün 7 bin 286 test yapıldığını ve bin 196 yeni tanı konduğunu belirten Koca, 16 hastanın hayatını kaybettiğini duyurdu. Son rakamlarla birlikte Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 75'e, vaka sayısı ise 3 bin 629'a ulaştı.

"SİZİ ISRARLA TEDBİRLERİ UYGULAMAYA DAVET EDİYORUM"

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:Test sayımız dün 5.035'ti.

Bugün 7.286 olarak gerçekleşti. 1.196 yeni tanı kondu. Hastalar ve temas çevreleri izole edildi. 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75'e, hasta sayımız 3.629'a ulaştı. Sizi ısrarla tedbirleri uygulamaya davet ediyorum.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN