Son dakika! Giresun-Şebinkarahisar kara yolunda heyelan

Son dakika! Giresun-Şebinkarahisar kara yolunda heyelan

Son dakika haberi... Giresun'un Dereli ve Şebinkarahisar ilçeleri ile Sivas'la da ulaşımın sağlandığı Giresun-Şebinkarahisar kara yolunda heyelan meydana geldi. Karayolları ekipleri, bir bölümü çöken yolu güvenlik amacıyla trafiğe kapattı.

Giresun'un Dereli ve Şebinkarahisar ilçelerinin yanı sıra Sivas ile ulaşımın sağlandığı Giresun-Şebinkarahisar kara yolunun Tamdere mevkisinde heyelan meydana geldi.

Karayolları ekipleri, bir bölümü çöken yolu güvenlik amacıyla trafiğe kapattı. Yol, alınan önlemlerin ardından kısa süre sonra tek şeritten ulaşıma açıldı.

ENERJİ KESİNTİSİ DE OLDU

Öte yandan, heyelan nedeniyle elektrik direğinin devrilmesi sonucu Tamdere ve Eğribel mevkisi ile Eğribel Tüneli'nde enerji kesintisi meydana geldi. Kesintinin giderilmesi için çalışmalar sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN