Son dakika haberi... 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasında ne kadar para toplandı?

Son dakika haberi... 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasında ne kadar para toplandı?

Son dakika haberi... Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasında bugüne dek 2 milyar 30 milyon 380 bin TL toplandığını duyurdu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kovid-19'la mücadele sürecinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek amacıyla 30 Mart'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' başlıklı milli dayanışma kampanyasına ilişkin güncel durumu paylaştı.

6 MİLYON 405 BİN 225 SMS ATILDI

Kampanya kapsamında bugüne kadar toplam 2 milyar 30 milyon 380 bin 771 lira toplandığını açıklayan Selçuk, kampanya için vatandaşların toplam 6 milyon 405 bin 225 SMS attığını kaydetti.

Salgın sürecinde ekonomik ve sosyal destek paketleriyle vatandaşlara destek olunduğunu vurgulayan Selçuk, milli dayanışma kampanyasıyla da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ilave destekler sunulmasının amaçlandığını belirtti.

"DESTEĞİNİZ DEVAM ETSİN"

Selçuk, devlet ve milletin bu zor dönemde el ele vererek, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için örnek bir dayanışma sergilediğine işaret ederek "Kampanyaya katkıda bulunan, destek veren yüce gönüllü milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. Bu iyilik hareketine kampanya sona erinceye kadar desteğinizin devam etmesi çağrısında bulunuyorum." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN