Son dakika! Hakkari'de feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Son dakika! Hakkari'de feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberi... Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde piknik yapmak için Göllerbaşı bölgesine giden, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin de bulunduğu araç uçuruma yuvarlandı. Kaza sonrası çok sayıda vatandaş Yüksekova Devlet Hastanesi'nin önünde toplandı. Hakkari Valisi İdris Akbıyık, aralarında milli eğitim personelinin de bulunduğu 6 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde piknik yapmak için Göllerbaşı bölgesine giden, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin de bulunduğu araç uçuruma yuvarlandı.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova ilçesinde uçuruma yuvarlanan araçtaki 6 kişinin hayatını kaybettiğini, bir kişinin yaralandığını açıkladı.

Vali Akbıyık, sabah 09.45 civarı üzücü bir haberle sarsıldıklarını söyledi. Yüksekova ilçesi İkiyaka Dağları Cilo Sat Gölleri bölgesinde pikniğe giden vatandaşların kaza yapmasıyla 6 vatandaşın hayatını kaybettiğini vurgulayan Akbıyık, şunları kaydetti:

"CENAZELERİMİZİ BÖLGEDEN ALDIK"

"Hayatını kaybedenlerden 4'ü milli eğitim müdürlüğü çalışanı, 2'si de sivil vatandaş. Ayrıca bir milli eğitim müdürlüğü personeli vatandaşımız yaralı ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Kazanın olduğu bölge 3 bin 200 rakım Cilo Sat Dağları. Buzul göllerine inen aracın maalesef şarampole yuvarlanması sonucu kaza meydana geliyor."

Kazanın nedeninin araştırıldığını anlatan Akbıyık, "Cenazelerimizi bölgeden aldık. Yaralımız şu an hastanede gerekli müdahale yapılıyor" diye konuştu

Kaza sonrası çok sayıda vatandaş Yüksekova Devlet Hastanesi'nin önünde toplandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN