Son dakika! Irak'ta ABD askerlerine ikinci saldırı

Son dakika! Irak'ta ABD askerlerine ikinci saldırı

Son dakika haberi... Irak’ta ABD askerlerinin bulunduğu Ayn el-Esed Askeri Üssü'ne 10 roket atıldı. Trump, 26 Aralık 2018'de Enbar'da bulunan bu üsse sürpriz bir ziyaret gerçekleştirmişti.

Son dakika haberi... Irak'ın batısındaki Enbar vilayetinde ABD askerlerinin bulunduğu Ayn el-Esed Askeri Üssü'ne 10 roketle saldırı düzenlendi.

Haberi duyuran Irak resmi ajansı, saldırının kim tarafından düzenlendiği ve zarar meydana gelip gelmediğine ilişkin bilgi vermedi.

Irak hükümetinden ise konuyla ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 26 Aralık 2018'de Enbar'da bulunan Ayn el-Esed Askeri Üssü'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirmişti.

ERBİL'DE HAVALİMANI'NA SALDIRI

16 Şubat'ta da ABD askerlerinin konuşlu olduğu Erbil'deki havalimanına roketli saldırı düzenlenmişti. 

Roketlerin 10'u Amerikan askerlerinin kaldığı yerleşkenin dışına düşmüş, 4 roket de yerleşkeye isabet etmişti. Füzeli saldırı ile ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN