Son dakika! Kovid-19 vakaları arttı, doktorlar istifa etmeye başladı!

Son dakika! Kovid-19 vakaları arttı, doktorlar istifa etmeye başladı!

Son dakika haberi... Türkiye'de, günlük Kovid-19 vakaları yeniden binin üzerine çıkarken, Batman ve Düzce'den peş peşe istifa haberleri geldi. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde görevli 3 enfeksiyon hastalıkları uzmanından birinin istifa ettiği, diğerinin de emeklilik dilekçesi verdiği öğrenildi.

Türkiye'de koronavirüs vakaları yeniden artışa geçti, doktor istifaları da peş peşe gelmeye başladı.

Sözcü'den Mehmet Pişkin'in haberine göre, Batman'da 4 doktorun istifanın ardından bu kez Düzce'den benzer haberler geldi. 3 enfeksiyon hastalıkları uzmanı bulunan Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde 2 doktorun görevi bırakacağı belirtildi.

Hastanede görevli Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Arif Doğan Habiloğlu, yönetime istifa dilekçesi vererek izne ayrıldı.

"YORGUNLUK NEDENİYLE YIPRANDIK"

Doktorlardan Erhan Sert ise emekli olmak için dilekçe verdi. İki doktorun da uğradıkları haksızlık ve koronavirüsle mücadelede yorgun düşmeleri nedeniyle görevlerinden ayrılmak istediği ileri sürüldü.

Telefonla ulaşılan Dr. Arif Doğan Habiloğlu, izinde olduğunu ve konuşmak istemediğini belirtti. Dr. Erhan Sert ise 62 yaşında olduğunu, risk grubunda bulunduğunu, yorgunluk nedeniyle yıprandığını ve bu nedenle emekliliğini istediğini açıkladı.

Hastane Başhekimi Dr. Volkan Temi ise telefonlara cevap vermedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN