Son dakika! Niğde'de deprem sonrası 143 evde hasar oluştu

Son dakika! Niğde'de deprem sonrası 143 evde hasar oluştu

Son dakika haberi... Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından Niğde Valisi Yılmaz Şimşek '17'si ağır, 126'sı hafif toplam 143 evin hasarlı olduğunu tespit ettik' açıklaması yaptı.

Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından Niğde Valisi Yılmaz Şimşek '17'si ağır, 126'sı hafif toplam 143 evin hasarlı olduğunu tespit ettik' açıklaması yaptı.

Depremden etkilenen vatandaşlar için Türk Kızılayın çadır dağıttığını ve ikramlarda bulunduğunu hatırlatan Şimşek, şunları kaydetti:

"Bir taraftan da hasar tespit ekiplerimiz evlerdeki hasar durumunu inceledi. Tabii gün ağarınca tablo daha da netleşti. Çok şükür dün de belirttiğim gibi herhangi bir can kaybımız, yaralımız yok ancak evlerimizde hasarlar var. Yapılan inceleme sonucunda 17'si ağır, 126'sı hafif toplam 143 evin hasarlı olduğunu tespit ettik. En kısa sürede de vatandaşların mağduriyetlerini gidermiş olacağız."

NE OLMUŞTU?

Niğde'nin Bor ilçesinde 5,1 büyüklüğündeki deprem meydana gelmişti.

Obruk köyü merkezli dün saat 22.08'de meydana gelen depremin ardından gece boyunca çok sayıda artçı sarsıntı kaydedilmişti. Depremde birçok evin duvarında çatlaklar oluşmuş, bazı evlerin duvarlarında kısmen göçük yaşanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN