Son dakika! PKK'ya Çemçe'den sonra Herekol darbesi!

Son dakika! PKK'ya Çemçe'den sonra Herekol darbesi!

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Soylu, Herekol Dağı'nda 5 teröristin etkisiz hale getirildiği belirterek Twitter'dan 'Herekol dağlarından JÖH ve PÖH’lerimizden haberler var, 5 terörist etkisiz hale getirildi. Ama en önemlisi Çemçe grubu yok edilmişti, şimdi de sözde Herekol karargahı çöktü' paylaşımı yaptı. Operasyona ilişkin İçişleri Bakanlığı da "Siirt’te etkisiz hale getirilen teröristlerden ikisinin, gri kategoride aranan Nahide Timur ve Dilan İlhan olduğu tespit edildi" açıklaması yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Siirt'teki Herekol Dağı'nda, 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini, böylece PKK'nin bir karargahının daha çöktüğünü duyurdu.

Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Herekol dağlarından JÖH ve PÖH’lerimizden haberler var, 5 terörist etkisiz hale getirildi. Birisi sözde Herekol sorumlusuydu. Ama en önemlisi Çemçe grubu yok edilmişti, şimdi de sözde Herekol karargahı çöktü."

Operasyona ilişkin İçişleri Bakanlığı da "Siirt’te etkisiz hale getirilen teröristlerden ikisinin, gri kategoride aranan Nahide Timur ve Dilan İlhan olduğu tespit edildi" açıklaması yaptı.

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanlığı dün de Siirt Herokal kırsalında İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda 2 teröristin ölü olarak ele geçirildiğini duyurmuştu.

Siirt Valiliği, Herekol kırsalında 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği operasyona ilişkin görüntüleri paylaşmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN