Son dakika! Putin'den İdlib açıklaması: Kimse ile savaşa hazırlanmıyoruz

Son dakika! Putin'den İdlib açıklaması: Kimse ile savaşa hazırlanmıyoruz

Son dakika haberi... Rus basınında 20 Şubat tarihinde muhabirlerin sorularını cevaplayan Rusya Devlet Başkanı Putin'in "Kimse ile savaşmak için hazırlık yapmıyoruz. Kimsenin aklına savaş fikrinin gelmemesi için de gerekli şartları oluşturmaya çalışıyoruz" söylediği aktarıldı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 20 Şubat'ta Rus devlet ajansı TASS'a verdiği röportajda, "Rusya'nın savaşa girme gibi bir niyeti olmadığını" söylediği aktarıldı.

Uluslararası haber ajansı Reuters'ın söyleşiden aktardığı haberinde, "Kimse ile savaşmak için hazırlık yapmıyoruz. Kimsenin aklına savaş fikrinin gelmemesi için de gerekli şartları oluşturmaya çalışıyoruz" ifadeleri yer aldı.

5 MART'TA ERDOĞAN İLE GÖRÜŞECEK

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Putin, 34 şehit verdiğimiz İdlib saldırısı sonrası bölgedeki gelişmeleri ele almak için 5 Mart'ta Rusya'nın başkenti Moskova'da bir görüşme gerçekleştirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN