Son dakika! Silivri'de bir yat yanarak battı: 2 ölü

Son dakika! Silivri'de bir yat yanarak battı: 2 ölü

Silivri açıklarında özel bir yatın yanarak batması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, 5 kişi, İstinye'deki marinadan "Blueice" adlı 22 metre uzunluğundaki yatla denize açıldı.

Yatta, Silivri açıklarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının büyümesi sonucu yat battı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri, yattan atlayan 3 kişiyi kurtararak kıyıya çıkardı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Silivri Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yangında Engin A. ve Abdurrahman Ş, hayatını kaybetti.

VALİLİK AÇIKLAMASI

Valilikten yapılan açıklamada, saat 12.15'te Silivri açıklarında seyreden bir teknede yangın çıktığı ihbarının alınmasıyla, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin olay yerine sevk edildiği belirtildi.

Makine dairesinde henüz tespit edilemeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu batan İstanbul Limanına kayıtlı "Black Eyes 1" adlı teknedeki 5 kişiden 3'ünün, çevredeki gemiler ve Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarılarak, ambulanslar ile Silivri Devlet Hastanesine sevk edildiği ifade edildi.

Olayda E.S. ve A.Ş'nin hayatını kaybettiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN