Son dakika! Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda bir kişi raylara atladı

Son dakika! Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda bir kişi raylara atladı

Son dakika haberi... Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda bir kişi raylara atlayarak, intihar girişiminde bulundu. Metro seferleri durdurulurken olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen 26 yaşındaki Iraklı Zeynel Abidin A. hayatını kaybetti.

Olay, Şişli - Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda sabah saat 09.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, istasyonda bulunan bir kişi metronun geldiği sırada raylara atladı. Metronun altında bir kişinin kaldığını gören görevliler ise durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Mecidiyeköy ve Beyoğlu İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler rayların altında kalan kişiyi kurtarmak için çalışmalara başladı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kurtarılan kişi sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Çalışmalar sırasında Mecidiyeköy-Şişli ve Gayrettepe Metro İstasyonları kapatıldı. Metro kullanan vatman ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Hastaneye kaldırılan Zeynel Abidin A.'nın (26) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

SEFERLER DURDURULDU

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada ise, "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Mecidiyeköy/Şişli istasyonunda bir vatandaşımızın intihar girişiminde bulunması nedeniyle Osmanbey-Levent istasyonları arasında hizmet verilememektedir. Mecidiyeköy/Şişli ve Gayrettepe istasyonları işletmeye kapatılmıştır." denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN