Son dakika! THY duyurdu: Sadece 14 büyükşehire sefer yapılacak

Son dakika! THY duyurdu: Sadece 14 büyükşehire sefer yapılacak

Son dakika haberi... Türk Hava Yolları Genel Müdürü Ekşi, bu gece yarısından itibaren sadece 14 büyükşehire sefer yapılacağını açıkladı. Sefer yapılacak iller ise; İstanbul, Ankara, Samsun, Trabzon, Erzurum, Van, Diyarbakır, Malatya, Gaziantep, Kayseri, Konya, Adana, Antalya, İzmir.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirlerle ilgili olarak açıklama yaptı.

Tüm yurt dışı yolcu seferlerinin durdurulduğunu hatırlatan Ekşi, "İç hat seferlerimiz cumartesi 23.59'dan itibaren İstanbul ve Ankara'dan bazı büyükşehirler ile sınırlandırılmıştır. Detaylı bilgi için Web sitemizi takip ediniz. Kargo seferlerimiz devam edecektir. Cumartesi 23.59 dan itibaren iç hat seferlerimiz İstanbul Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanından yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

SEFER YAPILACAN 14 BÜYÜKŞEHİR

Bilal Ekşi, yurt içinde sadece 14 büyükşehre sefer düzenleyeceklerini duyurdu.

Tarifelerle ilgili açıklamayı daha sonra yapacaklarını belirten Ekşi, sefer yapılacak illeri şöyle sıraladı:

İstanbul, Ankara, Samsun, Trabzon, Erzurum, Van, Diyarbakır, Malatya, Gaziantep, Kayseri, Konya, Adana, Antalya, İzmir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN