Son dakika! TOKİ'nin sosyal konut kuraları ertelendi

Son dakika! TOKİ'nin sosyal konut kuraları ertelendi

Son dakika haberi... TOKİ'nin 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde kuralar ertelendi. Kura tarihleri, TOKİ'nin web sayfası ve sosyal medya hesaplarından daha sonra ilan edilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında '100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde, hak sahibi olamayanların başvuru bedellerinin banka şubelerinden iadesi sırasında oluşabilecek sağlık riski nedeniyle kuraları erteledi.

TOKİ'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, küresel çapta yaşanan ve Türkiye'yi de etkileyen yeni tip koronavirüs salgınına karşı tüm kurumların etkin ve koruyucu önlemler aldığı hatırlatıldı.

KURA TARİHLERİ SONRA İLAN EDİLECEK

"Devletimizce bugüne dek alınan ve alınacak tedbirler kapsamında, kuraları sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınladığımız 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projemizde, hak sahibi olamayan vatandaşlarımızın başvuru bedellerinin banka şubelerinden iadesi sırasında oluşabilecek sağlık risklerini engelleme amacıyla kuralar ertelenmiştir." ifadesine yer verilen açıklamada, kura tarihlerinin daha sonra web sayfası ve sosyal medya hesaplarından ilan edileceği belirtildi.

TÜRKİYE'DE SON DURUM NE?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 24 saatte 7 kişinin daha koronavirüsten hayatını kaybettiğini açıkladı. Virüs nedeniyle ölenlerin sayısı 37’ye vaka sayısı ise bin 529'a yükseldi.

Koca, koronavirüs vakalarıyla ilgili son durumu kamuoyuyla paylaştı. Sosyal medya hesabından güncel verileri paylaşan Koca "Son 24 saatte 3 bin 672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu. Gençlere uyarımız var. Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar" ifadelerini kullandı.

Koca, gün içinde koronavirüs salgınına ilişkin düzenlenen Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada ise Covid-19 vakalarının tüm Türkiye'ye yayıldığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN