Son dakika! Trabzon'da 3 mahalle karantinaya alındı

Son dakika! Trabzon'da 3 mahalle karantinaya alındı

Son dakika haberi... Trabzon'un Hayrat ilçesine bağlı Yeniköy, Pazarönü ve Geçitli mahalleleri koronavirüs salgını nedeniyle karantinaya alındı.

Trabzon'un Hayrat ilçesine bağlı 3 mahalle karantinaya alındı.

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada, Hayrat ilçesine bağlı Yeniköy, Pazarönü ve Geçitli mahallelerinin, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle karantina altına alındığı belirtildi.

Karantina uygulamasının, bugün saat 16.00 itibarıyla başlatıldığı kaydedildi.

TÜRKİYE'DE SON DURUM NE?

Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenleri sayısı 168'e, toplam vaka sayısı ise 10 bin 827'ye yükseldi.

Sağlık Bakanlığı'nın dün açıkladığı verilere göre yoğun bakımda tedavi gören hasta sayısı 157 artarak 725'e ulaştı. Yine aynı verilere göre Türkiye'de koronavirüs hastalarının 162'si iyileşerek taburcu oldu.

Salgınla ilgili en çok merak edilen konulardan biri de test sayısı. Son açıklanan verilere göre Türkiye'de koronavirüs hastalarına bugüne kadar yapılan test sayısı 76 bin 981.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN