'Son param' notu çok üzdü: 20 liranın sahibini arıyor

'Son param' notu çok üzdü: 20 liranın sahibini arıyor

Minibüs işletmeciliği yapan esnaf, üzerinde “Bu son param üzülerek harcıyorum” yazılı 20 TL'yi görünce çok üzüldü. Şimdi o şoför parayı kendisine veren kişiyi arıyor.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan ve Kadirli-Adana arasında çalışan bir minibüste şoför olan Yusuf Dal, paraları sayarken 20 TL'nin üzerinde “Bu son param üzülerek harcıyorum” yazılı bir notunu görünce çok üzüldü.  Sosyal medyadan paylaşım yapan Yusuf Dal, parayı kendisine veren kişiyi bulmaya çalışıyor.

Minibüsle seferi bittikten sonra eve geldi. Evde o günkü hasılatı hesaplamak için kazandığı paraları sayan Yusuf Dal, 20 TL'nin üzerinde “Bu son param üzülerek harcıyorum” yazılı bir not gördü.

20lira.jpg
ÇERÇEVELETİP EVİME ASACAĞIM

Parayı bir kenara ayıran Yusuf Dal, parayı kendisine veren kişiyi bulmak için sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Çok duygulandığını belirten Dal, “Paranın üzerindeki notu görünce gerçekten duygulandım. Hangi müşterim bana verdi bilmiyorum. Belki de kendisi değil farklı birisi yazmıştır. Bu notun sahibine ulaşabilirsem parasını iade edeceğim. Ulaşamazsam da parayı çerçeveletip evime asacağım” dedi.

20lirasahibi.jpg

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN