Son Yaz dizisi oyuncuları kimdir? Son Yaz nerede çekiliyor?

Son Yaz dizisi oyuncuları kimdir? Son Yaz nerede çekiliyor?

İdealist bir savcıyla suç örgütü liderinin hayatını konu edinen Son Yaz dizisi oyuncuları arasında Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit gibi isimler yer alıyor. Arif Pişkin yani Selçuk Taşkın, Son Yaz dizisinde Ali Atay yani Savcı Selim Kara’ya reddedemeyeceği bir teklifle gidiyor.

Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında tanıklık teklifinde bulunan Selçuk Taşkın, savcıdan sadece kendi oğlunu bizzat korumasını ister. Bu konu üzerine devam eden Son Yaz dizisi oyuncuları arasında Şebnem Dönmez, Halil Babür, Sezer Koç, Erdem Şanlı, Yasemin Yazıcı, Ata Nedim Arman, Yunus Narin, Cengiz Okuyucu ve Sarp İkiler gibi yetenekli isimler de oynuyor. Son Yaz filminin çekimleri ise İzmir'de gerçekleşiyor.

SON YAZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Son Yaz dizisinin çekimleri, İzmir; Çeşme ve Alaçatı'da gerçekleşiyor.

SON YAZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Son Yaz dizisinin başrolleri Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit paylaşırken, Sinan Tuzcu, Emre Karayel, Arif Pişkin, Şebnem Dönmez, Halil Babür, Sezer Koç, Erdem Şanlı, Yasemin Yazıcı, Ata Nedim Arman, Yunus Narin, Cengiz Okuyucu ve Sarp İkiler gibi başarılı isimler de yer alıyor.

SON YAZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Organize suç örgütü lideri Selçuk Taşkın (Arif Pişkin), kendisini 8 yıl evvel hapse attığı idealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara’ya (Ali Atay) reddedemeyeceği bir teklifle gider. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmak ister. Fakat bunun karşılığında; oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı (Alperen Duymaz) korumasını ister.

son-yaz-dizisi-oyunculari-kimdir-son-yaz-nerede-cekiliyorr.jpg

ALİ ATAY KİMDİR?

20 Nisan 1976’da Rize’de doğan ve tam ismi Dursun Ali Atay olan ünlü oyuncu, 1999’da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Aynı sene oyuncu Berkun Oya ile Krek isminde bir tiyatro topluluğu kuran Ali Atay, Berkun Oya’nın yazdığı ve yönettiği oyunlarda oynadı.

2004’te Çeşm-i Bülbül dizisinde konuk oyuncu olarak ekran karşısına çıkan Ali Atay, 2006’da Türkan Şoray’ın da yer aldığı Cemile dizisinde Demir karakterine hayat verdi. Yapma Diyorum, Eşref Saati ve Kılıç Günü gibi dizilerde de boy gösteren Ali Atay, TRT’nin fenomen hâline gelen dizisi Leyla ile Mecnun’da başrol oynayarak, geniş kitleler tarafından tanındı.

2014’te yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ilk filmi Limonata’da Ertan Saban ve Serkan Keskin ile başrol oynayan Ali Atay, 2017’de Türkiye ve Güney Kore’nin ortak yapımı olan savaş filmi ‘Ayla: The Daughter of War’ filminde ünlü oyuncular Meral Çetinkaya, Çetin Tekindor, Taner Birsel, Murat Yıldırım, İsmail Hacıoğlu, Altan Erkekli ile beraber kamera karşısına geçti.

ali-atay-kimdir-kac-yasinda-ve-evli-mi-son-yaz-dizisinde-savci-selim-karakterine-hayat-veriyorr.jpg

Leyla ile Mecun’dan arkadaşları Osman Sonant, Serkan Keskin, Sarp Aydınoğlu ve yönetmen Onur Ünlü, ile ‘Leyla the Band’ adındaki bir müzik grubu kuran Ali Atay, grubun solistliğini yaptı.

2017’de senaryosunu Berkun Oya’nın yazdığı internet dizisi Masum’un kadrosunda da sevenleriyle buluşan Ali Atay, Okan Yalabık, Haluk Bilginer ve Tülin Özen gibi isimlerle başrol oynadı.

2008’de balerin Ebru Cansız’la hayatını birleştiren Ali Atay, 2013’te Cansız’la boşandıktan sonra hemen hemen 2 senedir kendisi gibi oyuncu olan Hazal Kaya ile birliktelik yaşıyor.


Ali Atay kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Son Yaz dizisinde Savcı Selim karakterine hayat veriyorAli Atay kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Son Yaz dizisinde Savcı Selim karakterine hayat veriyor

Son Yaz dizisi oyuncuları kimdir? Son Yaz nerede çekiliyor?Son Yaz dizisi oyuncuları kimdir? Son Yaz nerede çekiliyor?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN