Sony'nin sır gibi sakladığı bilgiler sızdırıldı

Sony'nin sır gibi sakladığı bilgiler sızdırıldı

Sony, akıllı telefon pazarına sır gibi sakladığı Xperia Compact modeliyle geri dönmeyi planlarken telefonla ilgili bütün bilgilerin sızdırıldığı bildirildi.

Akıllı telefon pazarındaki rekabet her geçen yıl farklı boyut kazanıyor. Sony, pastadan daha fazla pay almak için Xperia serisini yeniden üretecek.

Edinilen bilgilere göre, Sony'nin akıllı telefon pazarına geri dönmek için sır gibi sakladığı Xperia Compact modeliyle ilgili bütün bilgilerin sızdırıldığı bildirildi. Japon firma yeni bir Xperia Compact serisi üzerinde çalıştığını söyledi

İddiaya göre, yeni telefonun 5.5 inç ekrana sahip olacağı dile getirilirken bu model, serideki önceki telefonlardan çok daha büyük ancak şu anda satılan çoğu telefondan daha küçük olacak.

Öte yandan yeni çıkacak modelde kameranın 13 MP olacağı, telefonun sol tarafında bir ses düğmesi, bir kamera düğmesi ve gömülü parmak izi okuyuculu bir güç düğmesi olacak. Üstte 3,5 mm kulaklık girişi de olacak.

Yeni Xperia Compact modelinin çıkış tarihi hakkında herhangi bir tarih verilmedi.

Japonların dünyaca ünlü teknoloji firması Sony, Xperia Compact serisini ilk olarak 2014 yılında 4,3 inç Xperia Z1 Compact ile piyasaya sürmüştü. 2018 yılında ise markanın son telefonu 5 inç ekranlı Xperia ZX2 Compact'ı satışa sunuldu. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN