Sosyal medya paylaşımları yakalattı! İstanbul'da lüks siteye operasyon

Sosyal medya paylaşımları yakalattı! İstanbul'da lüks siteye operasyon

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Bakırköy'de bulunan lüks bir sitedeki eve operasyon düzenledi. Operasyonda anahtarlık görünümlü 2 tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Sosyal medyadan irtibat kurdukları kişilere uyuşturucu sattıkları belirlenen İran uyruklu F.M. ve F.M.B.'nin Bakırköy'deki lüks bir sitede bulunan evlerine operasyon düzenlendi. Operasyonda suikast için kullanıldığı belirtilen anahtarlık görünümlü 2 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. 

baskin.jpg

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ELE VERDİ

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sosyal medya üzerinden paylaşım yapan bazı kişilerin uyuşturucu madde satışı yaptığı yönünde bilgiye ulaştı. 

anahtarlik-tabanca.jpg

Alınan bilgi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri; paylaşımları yapan F.M. ve F.M.B.'nin Bakırköy'deki lüks bir sitede oturduğunu belirledi.

polis.jpg

SUİKAST İÇİN KULLANILAN ANAHTARLIK GÖRÜNÜMLÜ TABANCA BULUNDU

Yapılan operasyonda  İran uyruklu şüphelilerin kiraladıkları lüks dairede  11 kilogram metamfetamin,  2 hassas terazi, genelde suikast için kullanılan anahtarlık görünümlü 2 tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi.  F.M. ve F.M.B. jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN