Soylu, koronavirüs hastalarının saklandığı iddialarını yalanladı

Soylu, koronavirüs hastalarının saklandığı iddialarını yalanladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüs hastalarının saklandığı iddiasının yalan olduğunu açıklarken, "Bir şey olsa paylaşmak zorundayız" ifadesini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüs hastalarının saklandığı iddialarının yalan olduğunu açıkladı. Soylu, "Bir şey olsa paylaşmak zorundayız" diye konuştu.

Bakan Soylu, İran'dan gelen ve Ankara'ya acil iniş yapan uçakla ilgili de, "Yolcuları karantinaya alıyorlar. Bir önceki yapılan işlem aynı şekilde devam edecek" ifadelerini kullandı.

İran'dan İstanbul'a gelen uçak, koronavirüs şüphesiyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na acil yaptı. Uçakta bulunan yolculardan 17'sinde yüksek ateş tespit edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, uçakta bulunan mürettebat ve yolcular dahil 132 kişinin gözlem altında tutulacağını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN