Soylu Twitter'dan duyurdu: Yakalandı, Türk polisine koskoca bir alkış

Soylu Twitter'dan duyurdu: Yakalandı, Türk polisine koskoca bir alkış

Tekirdağ'da Atatürk heykeline yönelik saldırı ile ilgili Twitter'dan paylaşım yapan İçişleri Bakanı Soylu "Tekirdağ'da Atatürk üzerinden provokasyon yapan zanlı yakalandı. Türk polisine koskoca bir alkış" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tekirdağ'da bir okulun bahçesindeki Atatürk heykelinin kaidesine uygunsuz yazılar yazan şüphelinin yakalandığını duyurdu. 

Twitter'dan paylaşım yapan Soylu "Tekirdağ'da Atatürk üzerinden provokasyon yapan zanlı yakalandı. Türk polisine koskoca bir alkış" ifadelerini kullandı.

Şüpheliyi yakalayan ekibin, iki gündür üstün bir teknik kullanarak analiz yaptıkları belirten Soylu "Türk polisi yakalar" mesajını yazdı. 

NE OLMUŞTU?

Tekirdağ Valiliği, Marmaraereğlisi ilçesinde deprem riski nedeniyle boşaltılan Nizamettin Demirören İlköğretim Okulu'nun bahçesindeki Atatürk heykelinin kaidesine uygunsuz yazılar yazılması ile ilgili inceleme başlamıştı. 

01.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN