Silah tutukluk yaptı, hayatı kurtuldu

Silah tutukluk yaptı, hayatı kurtuldu

Bartın’da bir esnaf, iş yerine ateş açan koltuk değnekli engellinin tabancası tutukluk yapınca saldırıdan yara alamadan kurtuldu.

Bartın'daki olayka ilgili olarak alınan bilgiye göre, Şadırvan Caddesi’nde Levent S. (35), aralarında husumet olduğu ileri sürülen Erkan Cece'nin (33) cep telefonu bayisinin önüne gelerek içeriye bir el ateş etti. Bu sırada silahın tutukluk yaptığını fark eden Cece, dışarı çıkarak saldırgana müdahale etti.

Savcılık serbest bıraktı

Cece, elinden tabancasını aldığı şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Levent S, olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelinin daha önce de Cece’nin kardeşi Önder Cece’ye bıçakla saldırdığı ve savcılık tarafından serbest bırakıldığı ileri sürüldü.

Saldırı anı güvenlik kamerasında

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Erkan Cece’nin, müşterisiyle ilgilendiği sırada Levent S'nin iş yerine yaklaştığını fark ederek dışarı çıkmaya çalıştığı sırada şüphelinin içeriye ateş edişi yansıdı. Görüntülerde, müşterinin dükkandan koşarak uzaklaşması, Cece'nin silahı tutukluk yapan şüpheliyi dirsek darbeleriyle etkisiz hale getirmesi de yer aldı.,

BARTIN/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN