SP adayı Necdet Gökçınar'dan İGDAŞ açıklaması: Oğlum ve eşim şirkette hiç çalışmadı

SP adayı Necdet Gökçınar'dan İGDAŞ açıklaması: Oğlum ve eşim şirkette hiç çalışmadı

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necdet Gökçınar oğlu ve eşinin İBB şirketi İGDAŞ'taki işlerine son verildiği yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı. Gökçınar, oğlu ve eşinin hiçbir zaman İGDAŞ'ta çalışmadığını, hukuk hizmeti verdiğini belirterek şirketin yıpratılmasına yönelik polemiğe girmeyeceğini belirtti.

Necdet Özçınar'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: 

Son günlerde ailem hakkında bir konu gündemi hayli işgal etmektedir. Bu sebeple bu konu hakkında bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Bu açıklamayı yapmaktaki amacım, birtakım siyasilerin adımı ve ailemi kullanarak asılsız bazı açıklamalarda bulunmalarıdır.

EŞİM VE OĞLUM İGDAŞ'TA ÇALIŞMADI

Eşim ve oğlum tarafından işletilen Hukuk Bürosu, 2004 senesinden beri İGDAŞ kurumunun alacaklarının tahsil faaliyetlerini yürütmektedir. Söylenildiği gibi oğlum ve eşim İGDAŞ personeli değildir, İGDAŞ kurumuyla aralarında sadece vekalet sözleşmesi vardır.

İBB'mizin köklü kurumlarından İGDAŞ'ı haksız çıkarmak amaçlı bir polemiğe girmeyeceğimi belirtir, bu konuda son sözün bu olduğunu kamuoyuna saygılarımla bildiririm.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN