2 bin 365 metreden aşağı gazozuna kapıştılar

2 bin 365 metreden aşağı gazozuna kapıştılar

Kemer'in (Antalya) ev sahipliği yaptığı Çamlıca Gazozuna Kapışalım Down Olympos-4 büyük heyecana sahne oldu. 2 bin 365 metre yükseklikte başlayan yarışta dereceye girenler ağırlığınca gazoz kazandı.

SELİM YILDIRIM

Türkiye’nin ilk ve tek enduro (dayanıklılık) dağ bisikleti yarışı olan Çamlıca Gazozuna Kapışalım Down Olympos'un dördüncüsü, büyük heyecan, çekişme ve unutulmaz anılarla geride kaldı. 195 kişinin kayıt yaptırdığı yarışın prolog etabında 95 kişi pedal çevirdi. Ana parkurda yarışmaya ise 65 spor tutkunu hak kazandı. Tatil cenneti Kemer'in (Antalya) bir başka yüzünü ortaya çıkaran Çamlıca Gazozuna Kapışalım Down Olympos'un startı 2 bin 365 metrelik Tahtalı Dağı'nın zirvesinde verildi. İlk yarışmacı Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel’in indirdiği start bayrağı ile pedal bastı, rakipleri birer dakika ara ile start aldı. 4 farklı etaptan oluşan toplam 32.5 km’lik inişte önce çarşak bölüm, sonrasında kayalık ve ormanlık parkurlar geçildi. Etaplar arası verilen molalar nedeniyle toplamda 4.5 saatte tamamlanan kapışma deniz seviyesindeki Kanyon Park’ta sona erdi. Yarış esnasındaki zamanlamanın değerlendirmeye alındığı organizasyonda kadınlar kategorisinde sadece Pelin Bayram tamamlayabildi.

+40 İLK KEZ KOŞULDU

1 saat 35 dakikalık dereceye imza atan Bayram, ağırlığınca gazoz ve Salcano'dan para ödülü kazandı. Bu yıl açılan +40 yaş kategorisinde ilk sıra Özen Özkul'un oldu. Çamlıca Gazozuna Kapışalım Down Olympos-4 macerasında 'şampiyon' apoletini ise özel etaplar toplamını 25 dakika 37 saniyede tamamlayan Erol Uludağ taktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN