2022 Dünya Kupası için Katar'a davet edilen Fatih Terim hakkında bomba iddia! İspanyol devinin başına geçiyor!

2022 Dünya Kupası için Katar'a davet edilen Fatih Terim hakkında bomba iddia! İspanyol devinin başına geçiyor!

2022 Dünya Kupası için Katar'a davet edilen ve 21 Kasım 2022'de başlayacak olan turnuva öncesi statları ziyaret eden Fatih Terim hakkında ortaya atılan iddia Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı.

Dünyanın en prestijli spor ödüllerinden olan GoldenFoot'ta efsaneler arasına girmeye hazırlanan Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim, 2022 Dünya Kupası için Katar'a davet edildi. 'İmparator' lakaplı tecrübeli teknik adam ülkede bazı ziyaretlerde bulunarak 21 Kasım 2022'de başlayacak olan turnuva öncesi statları ziyaret etti.

İSPANYOL BASININDAN BOMBA İDDİA

21 Aralık'ta Monaco'da düzenlenecek gala gecesinden resmi davet alan ve son olarak Kasım ayında başlayacak Dünya Kupası öncesinde Katar'ı ziyaret eden Fatih Terim hakkında İspanyol basınında bomba bir iddia yer aldı.

Geçen sezon Ocak ayında oynanan Giresunspor karşılaşmasının ardından dönemin Galatasaray Başkanı Burak Elmas tarafından görevine son verilen ve sarı-kırmızılı ekip ile yollarını ayırdıktan sonra herhangi bir bir takımla anlaşma imzalamayan Fatih Terim hakkında İspanyol basınında yer alan iddia başta sarı-kırmızılı taraftarlar olmak üzere Türk futbolseverleri heyecanlandırdı.

İspanya'da yayın yapan Carrusel Deportivo'nun haberine göre: Fatih Terim yeşil sahalara geri dönüyor. Teknik direktör Julen Lopetegui ile yolları ayırmayı düşünen İspanyol ekibi Sevilla, Fatih Terim'i gözüne kestirdi. İspanyol ekibinin teknik direktör adayları listesinde Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim ilk sıralarda yer alıyor.

Galatasaray'dan Marcao'yu da alan Sevilla, İspanya Ligi'nde ilk 7 haftada sadece 1 galibiyet alabilmiş, 7 kez de rakiplerine yenilirken, 2 maçta da berabere kalmıştı. Daha önce İtalya'da Fiorentina ve Milan takımlarını çalıştıran Fatih Terim'in ise bu teklife vereceği yanıt merak konusu oldu.

fatih.jpg​​​​​​​

BELGESELİ İZLENME REKORU KIRDI

Bu arada ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te 15 Eylül'de yayınlan ve 30 dakika içerisinde 14 milyon izlenmeye ulaşarak adeta seyirci rekoru kıran 'TERİM' belgeselinde yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken efsane isim dünyanın en prestijli spor ödüllerinden biri olarak gösterilen GoldenFoot'ta efsaneler arasına ismini yazdıracak. 2003'ten bu yana dünya futboluna önemli katkılar sağlamış ve markalaşmış isimlere verilen ödül bu sezon Fatih Terim'e de takdim edilecek.

RESMİ DAVET GÖNDERDİLER

Her yıl Monaco'da düzenlenen ödül töreninde efsanelerin gala gecesine katılarak ayak izlerini killi bir zemine basarak, futbola kattıkları değeri somutlaştırdıkları organizasyonda bu sezon Terim de boy gösterecek. Terim'e resmi davetin birkaç gün önce gönderildiği öğrenildi. 2003'ten bu yana düzenlenen organizasyonun bu sezon 20. kez düzenlenecek gala gecesi 21 Aralık'ta Monaco'da tertiplenecek. Fatih Terim, daha önceki efsaneler gibi ayak izini bıraktıktan sonra kısa bir de konuşma yapacak.davet-001.gif​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN