3 büyükte forma giyinmişti: Jose Sosa'nın yeni adresi belli oldu

3 büyükte forma giyinmişti: Jose Sosa'nın yeni adresi belli oldu

Beşiktaş ve Trabzonspor'da forma terleten son olarak Fenerbahçe'den ayrılan Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın yeni takımı belli oldu. 37 yaşındaki orta saha oyuncusu, Arjantin ekibi Estudiantes ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Jose Sosa’nın ikinci kez kulübe döndüğü vurgusu yapıldı.

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe formaları giyen Jose Sosa, Arjantin ekiplerinden Estudiantes ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Profesyonel kariyerine Estudiantes'te başlayan Sosa, Bayern Münih, Napoli, Atletico Madrid, Metalist Kharkiv, Milan, Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe formaları giydi.

Geçen sezon Fenerbahçe'de 27 maça çıkan tecrübeli orta saha oyuncusu, 2 asist yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Sosa’nın ikinci kez kulübe döndüğü vurgusu yapılırken, bonservissiz olarak Aralık 2024’e kadar sözleşme imzalandığı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN