Bu Muhteşem Yağ Yakma Egzersizi Sayesinde Midenizi ve Bacaklarınızı İnceltin! İşte En Kolay Kilo Verme Yöntemi

Bu Muhteşem Yağ Yakma Egzersizi Sayesinde Midenizi ve Bacaklarınızı İnceltin! İşte En Kolay Kilo Verme Yöntemi

Gerçek şu ki, ince, iyi şekillendirilmiş bir vücuda sahip olmak için saatlerce antrenman yapmak zorunda değilsiniz. Zamanınızın bir kısmını bir spor salonunda kilitli olarak geçirmek zorunda bile değilsiniz. Genellikle günde çeyrek saat eğitim ve uzun bir yürüyüş, örneğin evden ofise gitmek için yaptığımız bir yürüyüş bile yeterli olabilir.

Bu aktiviteler, iyi ve tutarlı bir şekilde yapılırsa, çok yönlü kaslar kazanmamızı ve fazla kilolardan kurtulmamızı sağlayabilir. Aslında önemli olan, her gün vücudun her bir bölümüne yönelik bazı vücut ağırlığı egzersizlerine odaklanmaktır. Bunların hepsi evlerimizde ve belirli araçların yardımı olmadan basitçe yapılabilir.

haberici-004.jpg

BU BASİT YÖNTEM İLE KİLO VERMEK ÇOK KOLAY!

Bununla birlikte, antrenman performansını artırmamıza ve metabolizmayı hızlandırmamıza yardımcı olabilecek bir araç olduğu doğrudur. Bu nesne ile kilo vermenin yanı sıra göbek, kalçaları inceltmek çok basit ve aynı zamanda ucuzdur.

ÇOCUKLAR İÇİN BİR OYUN

Çocukken hepimiz en az bir kere ip atlamak için oynardık. Aynı oyunla, vücudumuzu tekrar forma sokmak ve kıyafetleri girme konusunda endişelenmemek için günde 15 dakika yeterlidir. İp, kalorileri mümkün olan en kısa sürede yakmak için en iyi araçlardan biridir. Yaklaşık 15 dakika içinde, 35 dakikalık koşuda olduğu gibi yaklaşık 200 kalori yakabilirsiniz.

Ayrıca, zıplayarak uyluk, bacak, kalça, karın kaslarını güçlendirebilir ve duruşu iyileştirebilirsiniz. Özellikle yeni başlayanlar için 15 dakikalık ip, 2 eşit yağ yakma egzersizi ile değiştirilebilir.
Bunlar, nefesinizi tutmanıza ve antrenmanınızı daha da iyi yapılandırmanıza olanak tanır. Ne olduklarını öğrenelim.

haberici2-001.jpeg

3 MUHTEŞEM YAĞ YAKMA EGZERSİZİ SAYESİNDE MİDENİZİ VE KALÇALARINIZI İNCELTİN

İp atlamayı öğrenmek biraz sabır gerektirecektir. Ancak bir kez öğrendikten sonra bir daha asla unutmayacağını ve bunun bir zevk olmasını sağlar. Günlük antrenmana birkaç dakika kollarınızı ve bacaklarınızı ısıtarak başlarsınız. Yeni başlayanlar için ideal olan 5 dakikalık seanslarla başlamaktır: 1 dakikalık ip atlama ve 30 saniyelik toparlanma.

Ayakları birlikte, her seferinde bir ayak veya koşuyu simüle ederek atlayabilirsiniz.

Ardından 1 dakikalık ipi 20 saniyelik tahta ile dizlerinizi göğse çevirerek karnınızı güçlendireceksiniz .

Dakikada ip değiştirmek için başka bir egzersiz, bacağın geri getirilmesiyle dizin neredeyse yere büküldüğü alternatif sırt hamlesidir.

Eklemlere ve eklemlere çok fazla ağırlık vermemek için antrenmanı haftada en fazla 3 kez tekrarlamanız önerilir.

Kalp problemlerinden veya şiddetli obeziteden muzdarip olan kişiler için egzersiz yapılması önerilmez.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN