34 yaşındaki Caner Erkin herkesi ters köşe yaptı! Yeni takımı herkesi şaşırttı!

34 yaşındaki Caner Erkin herkesi ters köşe yaptı! Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Süper Lig'in ilk devresini Karagümrük'te geçiren ve 2 Aralık'ta İstanbul ekibinden ayrılan tecrübeli savunma oyuncusu Caner Erkin'in yeni durağının hangi takım olacağı bir süredir merak konusuydu. 34 yaşındaki savunma oyuncusunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

Geçen sezon başında transfer olduğu Fatih Karagümrük formasını bu sezon 12 maçta terleten ve takımına 6 asistlik katkı sağlayan 34 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Caner Erkin, 2 Aralık'ta sürpriz bir şekilde Karagümrük'ten ayrılmıştı. Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen tecrübeli savunma oyuncusunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

Süper Lig'in ilk devresini Karagümrük'te geçiren ve 2 Aralık'ta Karagümrük ile olan sözleşmesini karşılıklı feshederek İstanbul temsilcisinden ayrılan tecrübeli savunma oyuncusu Caner Erkin'in yeni durağının hangi takım olacağı merak konusu olmuştu.

YENİ TAKIMI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Şenol Güneş resmen açıkladı: Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin Beşiktaş'a imza atacak mı? "Caner'i severim..."

Tecrübeli savunma oyuncusunun Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'a transfer olacağı öne sürülmüş ancak, siyah-beyazlı ekibin 70 yaşındaki teknik adamı Şenol Güneş, söz konusu iddiaları net bir dille yalanlayarak "Caner'i severim. İyi bir oyuncudur. Caner ile hiç görüşme yapmadım. Benim yapmam da doğru olmaz. Şu an Caner Erkin ile ilgili bir düşüncemiz yok" şeklinde konuşmuştu. Güneş'in bu açıklamaları sonrasında Caner Erkin cephesinde yaşanan gelişme herkesi şaşırttı.

Caner Erkin, Medipol Başakşehir'le anlaşma sağladı. Erkin'in, 1,5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Yarın sağlık kontrolü geçmesi beklenen Caner Erkin'in 1,5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

YENİDEN BULUŞUYORLAR

Caner Erkin, Medipol Başakşehir'e imza atması durumunda Fenerbahçe'den aynı zamanda takım arkadaşı olan eski teknik direktörü ve sportif direktörü Emre Belözoğlu ile yeniden buluşmuş olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN