A Milli Basketbol Takımı Tokyo Olimpiyatları'nda yok

A Milli Basketbol Takımı Tokyo Olimpiyatları'nda yok

FIBA Olimpiyat Elemeleri yarı finalinde Yunanistan ile karşılaşan A Milli Basketbol Takımı rakibine 81-63 yenildi. Böylece Türkiye'nin Tokyo Olimpiyatları'na gitme şansı kalmadı.

Olimpiyat elemelerinde finale çıkma mücadelesine iyi başlayan Ay Yıldızlı Milli Takım ilk çeyreği 22-8 önde kapatsa da Yunanistan karşısında 81-63 yenilerek Tokyo Olimpiyatları biletini kaçırdı.

İkinci çeyrekten itibaren savunma direncini artıran Yunanistan farkın azalmasını sağlasa da, 12 dev adam soyunma odasına 34-27 önde gitti.

1444.jpg

Üçüncü çeyrekten itibaren Yunanistan hücumda Calathes ve Sloukas ile etkili olarak öne geçti ve mücadeleyi 81-63 galip kapattı.

KIL PAYI VEDA ETTİLER

Final oynamaya hak kazandı. Maçı 20 sayı ile tamamlayan Furkan Korkmaz, en skorer isim olmasına rağmen mağlubiyete engel olamadı.

Ay-Yıldızlılar 2016'dan sonra ikinci kez olimpiyat elemelerine yarı finalde veda etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN