A Milli Futbol Takımı 5 yıl aradan sonra İstanbul'da sahaya çıkacak

A Milli Futbol Takımı 5 yıl aradan sonra İstanbul'da sahaya çıkacak

Türkiye'nin 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde sahasında oynayacağı Andorra, Arnavutluk ve İzlanda maçlarının hangi stadyumlarda oynanacağı açıklandı. Türkiye, tam 5 yıl aradan sonra İstanbul'da resmi bir maç oynayacak.

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2020 UEFA Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu’nda Andorra, Arnavutluk ve İzlanda ile yapacağı maçlar İstanbul’da oynanacak. Türkiye, böylece tam 5 yıl sonra İstanbul’da bir resmi maça çıkacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Türkiye ile Andorra arasında 7 Eylül Cumartesi günü oynanacak mücadele Vodafone Park ev sahipliğinde yapılacak. Maç saat 21.45’te başlayacak.

Ay-yıldızlıların Arnavutluk ile 11 Ekim Cuma günü yapacağı karşılaşma ise Ülker Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati 21.45 olacak.

Milliler’in İzlanda ile 14 Kasım Perşembe günü yapacağı müsabaka ise Türk Telekom Stadı’nda gerçekleşecek. Karşılaşma 20:00’de başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN