Aatıf Chahechouhe Antalyaspor'a transfer oldu

Aatıf Chahechouhe Antalyaspor'a transfer oldu

Fenerbahçe'den transfer olduğu Çaykur Rizespor ile yollarını ayıran Aatıf Chahechouhe, Antalyaspor'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor'a transfer olan ve Karadeniz ekibinin ikinci yarıdaki müthiş performansına büyük katkı sağlayan Faslı futbolcu Aatıf Chahechouhe, Antalyaspor'a transfer oldu.

Antalyaspor'un transferini sosyal medyadan yayınladığı videoyla duyurduğu Aatıf, Akdeniz ekibiyle 2 senelik sözleşmeye imza attı.

KONYASPOR DA PEŞİNDEYDİ

Faslı futbolcu için Konyaspor da girişimlerde bulunurken, Yeşil-Beyazlıların daha yüksek ücret teklif yapmasına karşın Antalyaspor’un tercih edildiği de gelen haberler arasında yer aldı.

187 MAÇTA 61 GOL

Süper Lig’de 1 de gol krallığı yaşayan başarılı futbolcu, Türkiye kariyerinde Sivasspor, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor formalarını giymişti. Süper Lig’de bugüne kadar 187 maça çıkan Aatif, 61 gol ve 27 asistlik performans sergiledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN