Abdülkadir'ler karıştı! Sosyal medyada güldüren diyalog

Abdülkadir'ler karıştı! Sosyal medyada güldüren diyalog

Galatasaraylı taraftar, sosyal medyada Abdülkadir Ömür'e övgü yağdırmak isterken, yanlışlıkla Abdülkadir Parmak'a mesaj gönderdi. Trabzonsporlu genç futbolcuları karıştıran taraftar ile Abdülkadir Parmak arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Trabzonspor’da bu sezon birlikte forma giyen ve Süper Lig’de adından söz ettiren iki genç futbolcu Abdülkadir Parmak ile Abdülkadir Ömür karıştırıldı.

Sosyal medyada Abdülkadir Parmak’ın paylaştığı bir fotoğrafın altına yorum bırakan bir Galatasaray taraftarı, ”Abi bir G.Saraylı olmama rağmen sana aşığım, geleceğin Messi’si olursun inşallah” yazdı. Ancak yerli Messi olarak lanse edilen futbolcu Abdülkadir Parmak değil, ondan 5 yaş küçük olan Abdülkadir Ömür’dü…

19-04/25/abdulkadir-parmak.jpg

Yorumu görüp Ömür ile karıştırıldığını anlayan Abdülkadir Parmak taraftara cevap olarak, “O ben değilim kardeşim, Abdülkadir Ömür’e yaz” diyerek cevap verdi. Galatasaray taraftarı ile Abdülkadir Parmak arasında yaşanan bu komik diyalog sosyal medyada da gündem oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN